Annonsera i Dagens Medicin

I Dagens Medicin, Sveriges största oberoende nyhetstidning för hälso- och sjukvården, når du beslutsfattare i hela sjukvården. Våra läsare är läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, sjukgymnaster, politiker, tjänstemän och leverantörerer av läkemedel och utrustning.

 

Tidningen tar upp de senaste nyheterna inom den svenska hälso- och sjukvården inom områden som politik, ekonomi, medicin och arbetsmarknad.

Antalet läsare är 87 000 enligt Orvesto Konsument 2013

Sajten dagensmedicin.se uppdateras dagligen med nyheter, blogginlägg, debattartiklar och annat intressant material för sjukvården. Antalet unika besökare är ca 50 000 per vecka.

 

PRISER OCH UTGIVNINGSPLAN 2014

Annonser

Platsannonser

Extradistribution till läkares hemadresser

 

DAGENS MEDICIN VETENSKAP

Vill du nå ännu djupare och träffa exakt rätt i den målgrupp som du är intresserad av ska du annonsera på Dagens Medicins vetenskapssidor. Mer information hittar du här:

VETENSKAPSPAKETET

 

KONGRESSBEVAKNING

Dagens Medcin bevakar ett antal stora kongresser runt om i världen, med journalister på plats. Allt som vi skriver om rapporteras hem till svenska läkare och sjuksköterskor inom den berörda specialiteten i ett elektroniskt nyhetsbrev. Allt redaktionellt material publiceras också på en specifik undersajt till dagensmedicin.se. 

Efter kongressen samlar vi också ihop det viktigaste som kommit fram under den internationella kongressen och presenterar hemma i Sverige på en postkonferens.

Du som aktör på den svenska läkemedelsmarknaden har här ett unikt tillfälle att vara med som annonsör och utställare under dessa kongresser. Klicka på nedan länk för mer information, eller ring Anita Thunell på 08-566 241 04, så berättar hon mer.

 

KONGRESSBEVAKNINGAR 2014-2015


Kontakt:

Annonser: 08-566 241 30, eller annons@dagensmedicin.se

Platsannonser: 08-566 241 10, eller annons@dagensmedicin.se

 

 

Bonnier Business Press Datapolicy


För dig som annonserar på dagensmedicin.se och lämnar annonsmaterial till oss är det VIKTIGT att du tar del av vår datapolicy, se nedan:

BBP Datapolicy

Semesterboende

Semesterboende

Hitta din drömsemester

Hyr ditt semesterboende av en kollega i sjukvården, eller hyr ut ditt eget semesterhus.

Senast inkommna