Publicerad 2012-03-16 Jobb[Missing text /dmplus/info/sectiondelimeter for sv]Sjuksköterska

Kort semester värd 8 000 kronor

Region Skåne är ett av flera landsting som i sommar erbjuder sina sjuksköterskor ersättning om de förkortar eller skjuter upp sin semester. Vårdförbundet i Skåne ser det som ett sätt att skjuta på problemen.

Dagens Medicin +

Du har klickat på en Dagens Medicin + artikel. Läs instruktionerna nedan för att få tillgång till Dagens Medicin +.

Välkommen till Dagens Medicin+

Här får du tillgång till exklusivt och fördjupande material om sjukvårdspolitik, ekonomi, ledarskap, karriär och medicinsk forskning – nyheter du behöver för att bli en bättre beslutsfattare i sjukvården.

 

Dagens Medicin+ är utvalt material som ofta publiceras i samma veckas nummer av tidningen Dagens Medicin, men som också kan skrivas direkt för webben.

 

För att få tillgång till Dagens Medicin+ måste du vara prenumerant, antingen på tidningen eller på nätet.

 

Det här får du som prenumerant på Dagens Medicin+

- Tillgång till exklusivt material på webben, både på din dator och i mobilen.

- Tillgång till hela Dagens Medicins arkiv för den tryckta tidningen. Här kan du söka i material som tryckts ända från starten 1994.

 

Så här gör du för att få tillgång till Dagens Medicin+

 

För att kunna använda Dagens Medicin+ måste du först bli medlem på vår sajt. Klicka på länken "logga in" längst upp i högra hörnet på sajten och registrera dig som medlem.Obs! Därefter måste du logga in sidan igen, för att sidan ska registrera att du nu är inloggad som medlem.

 

Klicka på hänglåset bredvid en låst artikel, så får du veta hur du ska registrera dig som prenumerant på tidningen eller Dagens Medicin+.

 

Om hänglåset är upplåst är du redan prenumerant och har tillgång till allt material på sajten.

 

Har du problem med något kring medlemshanteringen, kontakta oss.

 

Är du ny medlem på sajten erbjuder vi just nu en nätprenumeration på Dagens Medicin+ kostnadsfritt i 14 dagar. Därefter får du ett erbjudande via mejl om att fortsätta prenumerera.

 

För dig som är prenumerant ingår alltså möjligheten att ta del av hela arkivet för Dagens Medicins tryckta tidning. Du når arkivet genom att gå in på Mina sidor, som syns högst upp till höger när du är inloggad.

 

Du kan välja att bli prenumerant på Dagens Medicin+ under en vecka, en månad, sex månader eller ett år.  En vecka kostar 29 kr, en månad kostar 49 kr, sex månader kostar 235 kronor och för en helårsprenumeration på Dagens Medicin+ är kostnaden 395 kr.

 

Du får uppge ditt mobiltelefonnummer för att registrera dig som prenumerant och får sedan en faktura på kostnaden.

 

Är du tidningsprenumerant? Då har du redan Dagens Medicin+

 

Om du redan har en tidningsprenumeration på Dagens Medicin såhar du också tillgång till Dagens Medicin+ på nätet.


Gör så här: Bli medlem på Dagens Medicin genom att klicka på "logga in" längst uppe i högra hörnet på sajten. Som ny  medlem får du automatiskt tillgång till Dagens Medicin+ i 14 dagar. Du behöver alltså inte göra något mer under den tiden.

 

När de 14 dagarna har gått ut, måste du registrera ditt prenumerationsnummer. Det gör du en gång, på följande sätt: Kontrollera att du är inloggad. Klicka därefter på en låst artikel och välj alternativet "Prenumerant". Klicka på länken "Ange prenumerationsnummer" och skriv in det prenumerationsnummer som står tryckt på tidningen. Så länge du är prenumerant på papperstidningen Dagens Medicin har du nu tillgång även till Dagens Medicin+ på nätet.

 

Har du problem att registrera dig eller med din prenumeration? Kontakta oss

 

Välkommen till Dagens Medicin+!

Semesterboende

Semesterboende

Hitta din drömsemester

Hyr ditt semesterboende av en kollega i sjukvården, eller hyr ut ditt eget semesterhus.

Senast inkommna