Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Landstinget Sörmland

Verksamhetschef till anestesikliniken Landstinget Sörmland Nyköping

Publicerad 2016-12-22 16:50
Sista ansökningsdatum: 2017-01-29

Som verksamhetschef vid Nyköpings lasarett får du det mindre sjukhusets fördelar med den personliga och nära känslan samtidigt som det är ett välrenommerat akutsjukhus med bred verksamhet, modern diagnostik samt högkvalitativ vård och behandling. Inom landstinget i Sörmland är forskning och utveckling prioriterade områden och det finns goda möjligheter att bedriva forskningsprojekt. Stöd och hjälp ges till alltifrån grundläggande mindre projekt, till större forskningsprojekt.

Anestesikliniken ansvarar för akut och planerad operationssjukvård samt intensivvård vid lasarettet i Nyköping. Inom kliniken finns bred specialistkompetens och högteknologisk utrustning för att säkerställa att patienter och närstående känner sig trygga och får ett gott och säkert omhändertagande. Tillsammans är vi ca 140 medarbetare som varje år genomför ca 5 000 operationer och ger intensivvård till ca 700 patienter. Vi har lyckats väl med vårt uppdrag; de strategiska målen för sjukhuset och kliniken är väl förankrade i verksamheten, vi har god läkarbemanning och vi har ett mycket gott samarbete med andra kliniker vid sjukhuset. Anestesikliniken ingår i Division Kirurgi som förutom anestesi omfattar kirurgi och urologi, ortopedi, onkologi, kvinnosjukvård, barn, ögon samt öron-, näsa-, hals.

Ditt uppdrag är att på ett övergripande plan leda klinikens arbete mot våra gemensamma mål; att kunna erbjuda en trygg och smidig resa genom vården, att vi nyttjar resurserna på rätt sätt, att vi är en attraktiv arbetsgivare och att verksamheten drivs på ett i miljöhänseende och arbetsmiljömässigt hållbart sätt. Du får ansvar för att verksamheten och organisationen utvecklas i takt med de krav och förväntningar som finns i omvärlden.

Kliniken går en spännande tid till mötes i samband med att vi bygger nytt och bygger om. Vi planerar för en helt ny operationsenhet vilket ger oss möjlighet att öka vår kapacitet väsentligt och vår intensivvårdsavdelning har under de senaste åren fått en genomgripande ansiktslyftning. I allt nytt som är på gång ser vi också till att förenkla och förbättra flöden och arbetssätt för våra patienters och vår personals bästa.

Du kommer att rapportera till divisionschefen och ingå i ledningen för division Kirurgi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har läkarexamen, ledarerfarenhet och en bakgrund inom anestesi och intensivvård. Som person har du förmåga att leda en verksamhet med helhetssyn och handlingskraft, och att skapa ett klimat som främjar nytänkande. Det viktigt att du är en lyhörd och relationsinriktad person med förmåga att skapa ett gott samarbetsklimat.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna någon av våra konsulter på ProAstri, Karolina Öberg 070-745 67 66 eller Agneta Värmon 070-732 55 00. Du är välkommen med din ansökan senast den 29/1 på www.proastri.se

Kontaktpersoner

Karolina Öberg
Rekryteringskonsult
070-745 67 66
karolina@proastri.se
Agneta Värmon
Rekryteringskonsult
070-732 55 00
agneta@proastri.se

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Anestesi-intensivvård, Chefstjänster

 • Arbetsgivare

  Landstinget Sörmland

 • Stad

  Nyköping

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2017-01-29

 • Publiceringsdatum

  2016-12-22

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Sök i vår databas!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Senaste numret av Dagens Medicin

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Våra seminarier

Våra utbildningar