Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Landstinget Blekinge

Verksamhetschef Ortopedkliniken, Landstinget Blekinge

Publicerad 2017-01-02 13:36
Sista ansökningsdatum: 2017-01-22

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vår verksamhetschef väljer att gå vidare till nya utmaningar och vi söker därför nu dig som vill ta över det övergripande ansvaret och driva klinikens utveckling fortsatt framåt!

Ortopedkliniken vid Blekingesjukhuset bedriver verksamhet i Karlshamn och Karlskrona. Kliniken består av två mottagningar, två slutenvårdsavdelningar, ortopedteknisk avdelning och vårdadministration. Samtliga enheter finns representerade på båda orterna och vi är cirka 170 anställda. Det är viktigt för oss med goda arbetsförhållanden och vi strävar efter att skapa en god arbetsmiljö, samarbete och utveckling för våra medarbetare både inom och utom kliniken. Som verksamhetschef är du en aktiv deltagare även i sjukhusets utveckling.

Se mer av oss på vår Instagram-sida! https://www.instagram.com/explore/tags/ortopedenkarlskrona/

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Enligt överenskommelse Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter
Som verksamhetschef leder och ansvarar du för personal, ekonomi och verksamhet i en tydlig arbetsgivarroll med placering både i Karlshamn och Karlskrona. Du är direkt underställd Blekingesjukhusets förvaltningschef och ingår i dennes ledningsgrupp. Det är du som leder klinikens ledningsgrupp som idag består av en ställföreträdande verksamhetschef, fem avdelningschefer, platschef Karlshamn, personalkonsult och controller. Då vi är en väl fungerande klinik behöver vi en ledare med fortsatt helhetssyn och som ser styrkan i att ha både elektiv och akut verksamhet.

Dagens verksamhetschef är även "avdelningschef" för klinikens läkare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Dig vi söker har akademisk utbildningsbakgrund och har tidigare ledarskapserfarenhet. Ditt ledarskap präglas av värderingar som överensstämmer med landstingets värdegrund: engagemang, samarbete och kvalitet. Du är en god ambassadör för kliniken och sjukhuset, och drivs av att skapa goda relationer och samarbete inom och utom kliniken. För att trivas som verksamhetschef på Ortopedkliniken så bör du i ditt ledarskap sträva efter att vara närvarande och synlig ute i verksamheten. I rollen krävs det att du har förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv och ditt mål är en verksamhet i balans som genomsyras av kvalitet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar
Lars Almroth Förvaltningschef 0455-731000 via växel
Karin Norgren Personalchef 0455-734109
E-post: Karin Norgren

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2017-01-22.

Peter Munksgaard BLF 0455-73 48 95, 0733-60 50 57
Benita Kronberg Vårdförbundet 0454-73 24 51
Lena Andersson Kommunal 0455-734911
Charlotte Baeckström Andersson Vision 0455-736852
Göran Mårdhed SI 0455-734837

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Verksamhetschef

 • Arbetsgivare

  Landstinget Blekinge

 • Stad

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2017-01-22

 • Publiceringsdatum

  2017-01-02

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Sök i vår databas!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Senaste numret av Dagens Medicin

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Våra seminarier

Våra utbildningar