Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Stockholms Sjukhem

Överläkare Palliativt centrum, Stockholm

Publicerad 2017-01-04 14:37
Sista ansökningsdatum: 2017-01-31

14_Kungsholmen huvudentre.jpg

Överläkare Palliativt centrum

Våra patienter förtjänar det bästa
På Stockholms Sjukhem vill vi ge våra patienter den bästa vården med den högsta kvalitén. Palliativt Centrum vid Stockholms Sjukhem är en av landets största vårdgivare inom specialiserad palliativ vård med uppdrag från Stockholms läns landsting. Vi erbjuder slutenvård för hela länets invånare och specialiserad hemsjukvård (ASIH) i centrala, västra och norra Stockholm. Vi har palliativ jourlinje dygnet runt.

Vården bedrivs i multiprofessionella team i nära samarbete mellan personal, patient och närstående. För våra patienter och deras anhöriga gör vi skillnad - varje dag.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en framgångsrik organisation som vilar på en stark värdegrund. Som överläkare arbetar du tillsammans med sjuksköterskor och paramedicinare för att nå verksamhetens mål. Inom vår läkargrupp ryms flera olika specialiteter, så som palliation, allmänmedicin, onkologi, hematologi, geriatrik, njurmedicin, internmedicin, gastroenterologi, smärta, kirurgi och infektion. Vi värdesätter denna sammansatta specialistbakgrund och även andra kompletterande specialiteter kan vara av intresse. Det finns möjlighet till ST i palliativ medicin.

Vi arbetar processinriktad med ständig utveckling och förbättring i nära samarbete med Stockholms Sjukhems enhet för forskning, utveckling och undervisning (FoUU). Den nära kopplingen mellan FoUU-enheten och Palliativt Centrum ger möjligheter till stöd för egen forskning och att medverka i utbildning av läkare och annan vårdpersonal.

Kvalifikationer
För att passa i den här rollen behöver du vara specialistläkare med intresse för och gärna erfarenhet av palliativ vård och/eller ASIH-vård. Du är intresserad och har erfarenhet av ledarskap, utvecklingsarbete och undervisning. Det är meriterande om du är specialist i palliativ medicin, är diplomerad från Svensk Förening för Palliativ Medicin eller har gått Nordic Specialist Course in Palliative Medicine. Pågående forskning, undervisning och doktorsgrad är meriterande.

Anställningsvillkor
Tjänsten är heltid med 40 timmar/vecka med huvudsaklig placering i Bromma ASiH. Jourtjänstgöring ingår.

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Ann-Sofie Rehnberg, läkarchef på Palliativt centrum på Stockholms Sjukhem, på telefonnummer 070 737 45 68.
Fackligt ombud för Läkarförbundet är Jonas Eriksson-Björling som nås via växeln på telefonnummer 08-6171200.
Rekrytering sker fortlöpande. Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 31 januari 2017.

Stockholms Sjukhem är en privat vårdgivare som ägs och drivs av en stiftelse grundad 1867. Vi bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte. Stockholms Sjukhem erbjuder vård av högsta kvalitet inom ASIH, palliativ vård, rehabilitering, geriatrisk vård, husläkarmottagning samt äldreomsorg. Brommageriatriken ingår i stiftelsens verksamhet sedan 2007. Vi har även en egen FoUU-enhet. Stockholms Sjukhem har idag drygt 800 medarbetare. Vill du arbeta i en verksamhet präglad av omtanke, respekt och kunskap? Välkommen att arbeta med oss!

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Palliativ vård, Överläkare

 • Arbetsgivare

  Stockholms Sjukhem

 • Stad

  Stockholm

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2017-01-31

 • Publiceringsdatum

  2017-01-04

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Sök i vår databas!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Senaste numret av Dagens Medicin

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Våra seminarier

Våra utbildningar