Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Halland

Avdelningschef/barnmorska till Gynekologimottagningen, Kungsbacka

Publicerad 2017-01-10 14:50
Sista ansökningsdatum: 2017-02-05

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas "Vi KAN", där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Hallands sjukhus Kungsbacka erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet som kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron näsa hals, ögon, gynekologi samt barnmedicin. Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning med möjlighet till postoperativ flerdygnsvård på vårdavdelningen. Vid sjukhuset finns även kvinnohälsovård och en röntgenavdelning. Vår ambition är att erbjuda våra patienter vård av hög kvalitet med bästa tänkbara service och bemötande.

Arbetsbeskrivning
Då vår nuvarande avdelningschef efter många år skall sluta hos oss och anta nya utmaningar söker vi en avdelningschef/barnmorska. Tjänsten innebär arbete som avdelningschef 50% och som barnmorska 50%.

På mottagningen arbetar läkare, barnmorskor, kurator, undersköterskor och medicinska sekreterare. Du blir chef för barnmorskor, undersköterskor och medicinska sekreterare (9 medarbetare) samt 4 administrativa assistenter, som arbetar inom centralreceptionen.

Som avdelningschef för dessa enheter leder, fördelar och utvecklar du arbetet inom enheten med syfte att uppnå hög kvalitet, patientsäkerhet och effektivitet. Vidare har du personal-, budget- och resultatansvar. Som avdelningschef ingår du också i opererande specialiteters gemensamma ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg. barnmorska med tidigare chef- och ledarerfarenhet från hälso- och sjukvården.

Du ska vara drivande för en modern sjukvård i samverkan med Hallands sjukhus intentioner. Du ska vara ansvarstagande, ha en god analytisk förmåga, vara initiativrik och känna lust till utveckling. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personliga egenskaper. Du behöver kunna kommunicera med enkelhet i tal och skrift.

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid. Tjänsten innebär en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett fyraårigt chefsförordnande.
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster: 1

Senaste datum för ansökan är 5 februari. Referensnummer HS 317/16.

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktpersoner
Louise Bentley, Verksamhetschef
Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)

Carina Larsson, Vårdförbundet
Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)

Mona Sandblom, Kommunal
Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)

Ditti Arvidsson, Vision
Telefon: 0300-56 11 11

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Barnmorska, Chefstjänster

 • Arbetsgivare

  Region Halland

 • Stad

  Kungsbacka

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2017-02-05

 • Publiceringsdatum

  2017-01-10

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Sök i vår databas!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Senaste numret av Dagens Medicin

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Våra seminarier

Våra utbildningar