Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Östergötland

Distriktsläkare/läkare, Vårdcentralen Kärna, Linköping

Publicerad 2017-01-11 11:01
Sista ansökningsdatum: 2017-01-31

Vårdcentralen Kärna ligger i Malmslätt på bekvämt cykelavstånd från centrala Linköping och har cirka 12 300 patienter listade. Vid vårdcentralen bedrivs en komplett primärvård med specialistmottagningar och akutteam. Det finns även kurator, psykolog, fotvårdsterapeut och dietist på enheten.

På grund av pensionsavgångar söker vi nu distriktsläkare/läkare

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig, som är specialistläkare i allmänmedicin eller närliggande specialitet, med positiv attityd, och som vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet.

För oss på Kärna vårdcentral är teamarbete viktigt och vi har nyligen startat ett akutteam för att få ett tätare samarbete mellan olika yrkeskategorier. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utveckla vår verksamhet.

Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som utgår från verksamhetens behov, din kompetens och styrkor. Handledning och utbildning av studenter ingår delvis i arbetet då vi har en mycket god återväxt med fyra anställda ST-läkare, men vi planerar också att inrätta en ren handledartjänst inom kort.

Tillsammans med övriga medarbetare ingår du som en naturlig del av verksamhetens förbättrings- och kvalitetsarbete. Vårdcentralens läkare ingår även i bemanningen av jourcentralen i Linköping samt har beredskap i hemmet jourtid.

Vi sätter högt värde på forskning och utveckling, och har flera aktiva pågående forskningsprojekt, i samarbete med Linköpings universitet. Är du själv disputerad eller på annat sätt intresserad av forskning ser vi positivt på att tillvarata den kompetensen och intresset.

Utbildning och erfarenhet
Du är specialistläkare i allmänmedicin eller annan närliggande specialitet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs med att samarbeta med olika yrkeskategorier och har en positiv attityd och förmåga att samverka på ett smidigt och efffektivt sätt.

Anställning och information
Heltid med tillträde enligt överenskommelse. Det finns möjlighet till individuell utformning av tjänst och tjänstgöringsgrad.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Karin Andersson, 010-103 53 50.
Medicinskt ansvarig läkare Marika Stoppert, 010-103 53 42.

Facklig företrädare för Läkarföreningen är Anna Moberg, 010-103 53 51.

Ansökan
Du ansöker genom att registrera ditt intresse online. Ansökan ska innehålla en komplett ifylld Meritsammanställning för läkare. Denna ska vidimeras.

Sista ansökningsdag är den 31 januari 2017. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera, kontakta Region Östergötlands IT-akut: 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Läkartjänster, Allmänmedicin

 • Arbetsgivare

  Region Östergötland

 • Stad

  Linköping

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2017-01-31

 • Publiceringsdatum

  2017-01-11

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Senaste numret av Dagens Medicin

Sök i vår databas!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Våra utbildningar