Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Jönköping

Medicintekniska ingenjörer, Jönköping

Publicerad 2017-01-11 10:36
Sista ansökningsdatum: 2017-02-05

Område Medicinsk teknik inom Verksamhetsstöd och service ansvarar för regionens support kring medicinsk teknik. Våra huvudprocesser är Avhjälpande- och Förebyggande underhåll, Anskaffning/avveckling och Medicintekniska produkter i hemmiljö. Vi är certifierade enligt ISO 9001: 2015. Vi är idag 41 ingenjörer fördelade i Jönköping, Eksjö och Värnamo.

Vi söker
Vi söker nu två nyfikna och driftiga medicintekniska ingenjörer. Arbetet innebär felsökning, reparation och förebyggande underhåll av förekommande medicinteknisk utrustning samt utbildning av personal i teknik och handhavande av utrustning. Du kommer att vara behjälplig med andra förekommande medicintekniska utrustningar samt med konsultationer och deltagande i upphandlingar. Yrkesrollen förutsätter flexibilitet eftersom ansvarsområdena kan komma att ändras efter kundernas behov. Goda kunskaper i svenska krävs i såväl tal som skrift. Goda kunskaper i engelska krävs också för att kunna deltaga i serviceutbildningar och tillgodogöra sig servicemanualer och instruktioner. Vi ser gärna att du är eller kan bli certifierad medicinteknisk ingenjör. Som person är du initiativtagande, tar eget ansvar och planerar samt sätter mål med fokus på resultat. Du är relationsskapande och samarbetar bra med andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav då arbetet kan innebära resor i tjänsten. Placeringsort för båda tjänsterna är Jönköping.

Vi erbjuder dig
Utvecklande miljö. Att bli en del i våra duktiga MT-team. Intressanta, varierande och spännande arbetsuppgifter.

Omfattning
Tillsvidareanställningar på heltid med tillträde snarast. Provanställning kan komma att tillämpas.

Medicinteknisk ingenjör med MT/IT inriktning


Det här får du arbeta med
Du kommer att verka självständigt med stöd av ett sammansvetsat team och arbeta i huvudsak med verksamhetskritiska system och därtill kopplad utrustning inom klinisk fysiologi, OP/IVA, förlossning, hjärtvård och annan förekommande medicinteknisk utrustning.

Din kompetens
Högskoleingenjör, med inriktning mot medicinsk teknik/Data/IT eller motsvarande. Du har kunskaper inom Windows server och MS SQL, TCP/IP och nätverksstrukturer, erfarenhet från medicinteknisk verksamhet är meriterande.

Medicinteknisk ingenjör med mekanisk inriktning


Det här får du arbeta med
Du kommer att verka självständigt med stöd av ett sammansvetsat team och arbeta i huvudsak med operationsbord, lampor, pendlar, IVA-/förlossningssängar, mikroskop och annan förekommande finmekanisk och medicinteknisk utrustning.

Din kompetens
Du är högskoleingenjör, helst med inriktning mot medicinsk teknik eller mekanik, alternativt motsvarande kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet och utbildningar. För denna tjänst krävs grundläggande IT-kunskaper samt gedigna mekanikkunskaper. Erfarenhet från medicinteknisk verksamhet är meriterande.

Så här gör du om du är intresserad
Upplysningar kring tjänsterna lämnas av områdeschef Qusai Anani, tel. 0381-33 59 35, platschef i Jönköping Patrik Westberg tel. 036-32 95 01. Facklig företrädare för Sveriges ingenjörer är Malin Svensson, tel. 0381-33 59 42. Välkommen att söka jobben via länken nedan. Sista ansökningsdag är 2017-02-05. För att underlätta urvalet ber vi dig även kryssa i urvalsfråga om vilken eller vilka tjänster du söker.

Verksamhetsstöd och service ger länsövergripande stöd och service till Region Jönköpings läns olika verksamheter och länets invånare. Verksamhetsstöd och service bildades 2013 och har idag cirka 1000 medarbetare inom 13 olika områden. Vår avsikt är att utveckla en kundorienterad organisation som skapar mervärde för våra kunder och där du får möjlighet att bidra till att skapa något nytt och utvecklande för Region Jönköpings län.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  It i vården, Medicintekniker

 • Arbetsgivare

  Region Jönköping

 • Stad

  Jönköping, Eksjö, Värnamo

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2017-02-05

 • Publiceringsdatum

  2017-01-11

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Senaste numret av Dagens Medicin

Sök i vår databas!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Våra utbildningar