Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Östergötland

Överläkare i Bröstkirurgi, kirurgiska kliniken Universitetssjukhuset Linköping

Publicerad 2017-01-11 09:51
Sista ansökningsdatum: 2017-01-31

Vid Kirurgiska kliniken bedrivs vård och behandling av patienter inom områdena brösttumörkirurgi, akut kirurgi, trauma, övre abdominell kirurgi, kolorektalkirurgi, endokrinkirurgi. Vid kliniken bedrivs länssjukvård och högspecialiserad vård. Kirurgiska kliniken är en del av Centrum för kirurgi, ortopedi och cancervård.

Bröstprocessen i Östergötland spänner från kallelse till hälsokontrollsmammografi över utredning, kirurgisk och onkologisk behandling till dess att sjukvården släpper kontrollerna efter avslutad behandling. Bröstprocessens arbete leds av en styrgrupp med processägare och processledare. Deltagande kliniker är Diagnostikcentrum: Bröstenheten mammografin och klinisk patologi, Centrum för kirurgi, ortopedi och cancervård: Bröstenheten mottagningen Kirurgiska kliniken US och Bröstenheten mottagningen onkologiska kliniken US. Inom processen samarbetar enheterna multidisciplinärt för att få en optimal process för patientens bästa. Vår vision är "Dagens och morgondagens främsta bröstcancervård bedrivs utifrån varje individs unika behov".

Vill du vara med och bygga för framtiden och utveckla din kompetens?
Kan du inspirera och skapa delaktighet?
Vill du utveckla dina egenskaper i onkoplastik?
Då är det dig vi söker som ny medarbetare och kollega till Bröstenheten i Linköping!

Arbetsbeskrivning
Vi söker en överläkare i kirurgi till bröstprocessen. Kirurgiska kliniken har ett primärt upptagningsområde motsvarande hela Östergötland för all bröstkirurgi. I uppdraget ingår enbart bröstcancervård. Jourtjänstgöring inom allmänkirurgin ingår ej.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är specialist inom allmänkirurgi med inriktning på bröstcancerkirurgi. Accreditering inom området ser vi som en merit. Vi värdesätter att du är forskningsmeriterad och/eller att du deltar i ett pågående FoU projekt.

Personliga egenskaper
Du är en trygg och stabil person som har förmåga att agera kontrollerat även i stressituationer. Tjänsten innebär samarbeta mot olika yrkesgrupperna på kliniken varvid vi ser att du har en god samarbetsförmåga, har förmåga att relatera sig till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt bidrar med engagemang i ditt team. Din kommunikativa förmåga är av stor vikt både gentemot patienter och personal. I ditt arbete har du förmåga att arbeta strukturerat och kan själv ta initiativ för att driva processer vidare. Som person ska du vilja utvecklas och drivs av att nå resultat. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna i denna rekryteringsprocess.

Anställning och information
Tjänsten är på Bröstenheten, kirurgiska kliniken US Linköping och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Conny Wallon, 010-103 51 27.
Medicinskt ledningsansvarig Christina Hedin 070-357 63 70.

Facklig företrädare för Läkarförbundet är Bengt Ekermo 010-103 30 72.

Ansökan
Du ansöker genom att registrera ditt intresse online. Ansökan ska innehålla en komplett ifylld Meritsammanställning för läkare. Denna ska vidimeras.

Sista ansökningsdag är den 31 januari 2017. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera, kontakta Region Östergötlands MTIT-akut: 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Kirurgiska specialiteter, Överläkare

 • Arbetsgivare

  Region Östergötland

 • Stad

  Linköping

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2017-01-31

 • Publiceringsdatum

  2017-01-11

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Sök i vår databas!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Senaste numret av Dagens Medicin

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Våra seminarier

Våra utbildningar