Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

 • Annonsera
 • Prenumerera
 • Kontakt
 • E-tidning
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Region Jönköpings Län

Verksamhetschef, Region Jönköping

Publicerad 2017-07-03 13:23
Sista ansökningsdatum: 2017-08-20

Vill du vara med och leda framtidens ambulansverksamhet i Region Jönköpings län?

Vi söker en engagerad och målinriktad verksamhetschef som tillsammans med medarbetarna vill fortsätta att driva en framgångsrik verksamhet vidare. Ambulansverksamheten står inför förändringar som under kommande år innebär ett förstärkt samarbete med regionens primärvård, kommuner och länets tre akutsjukhus.

Ambulanssjukvården är en attraktiv verksamhet med kunniga och engagerade medarbetare. Antalet medarbetare är cirka 170 och personalomsättningen är låg.

Vi söker
Vi ser gärna att du är specialistutbildad läkare eller sjuksköterska med erfarenhet inom ambulanssjukvård. Du kan ha annan högskoleutbildning med erfarenhet av ledarskap och med dokumenterad ledarskapsutbildning.

Det är meriterande om du har god kännedom om akutvårdsprocessen och samverkande myndigheter.

Körkort är ett krav eftersom resor ingår i tjänsten.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Uppdraget som verksamhetschef är ett förordnande på fyra år, med möjlighet till förlängning.

Som verksamhetschef rapporterar du direkt till sjukvårdsdirektören och du ingår i verksamhetsområde Medicinsk vårds ledningsgrupp.

Det här får du arbeta med
Du har ett övergripande ansvar för verksamheten, medarbetarna, arbetsmiljö och ekonomi. Med patientens behov i centrum strävar vi efter att ge bästa möjliga vård och bemötande.

Som verksamhetschef är ditt uppdrag att skapa förutsättningar så att chefer och medarbetare kan bedriva god vård och nå uppsatta mål. Du verkar för en bra arbetsmiljö och goda relationer.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss ser vi gärna att du är en engagerad ledare som skapar delaktighet bland medarbetarna. Du anger riktningen för verksamheten, tar ansvar och skapar resultat i dialog med medarbetarna. Som person är du strukturerad och initiativtagande och du har förmåga att driva förändringsarbete. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv. Du är kommunikativ och är bra på att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att som chef leda förbättringsarbete.

Detta värderar vi högt
Vi arbetar med omtanke, helhet och kvalitet för våra patienter och nytänkande och medicinsk kvalitet är viktigt för oss. Medarbetarna är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta sjukvårdsdirektör Agneta Ståhl, 0730- 28 40 69 och Agneta.stahl@rjl.se.

Fackliga företrädare är för Kommunal Carina Thållén, 010-244 79 31, Läkarförbundet Jonas Welam, 010-244 76 16, SACO Irene Herrstedt Tengberg, 036-32 44 64 , Vision Maria Nassirpour, 010-244 79 35, Vårdförbundet Fatmir Zogaj, 0730- 46 32 75.

Sista ansökningsdag är den 20 augusti 2017.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Läkartjänster, Sjukskötersketjänster, Chefstjänster

 • Arbetsgivare

  Region Jönköpings Län

 • Stad

  Hela Jönköpings Län

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2017-08-20

 • Publiceringsdatum

  2017-07-03

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Senaste numret av Dagens Medicin – här finns det digitalt

Sök i vår databas!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Våra utbildningar

Nominera till Athenapriset 2017!