Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Apotek

912 besökare på Apoteksmässan

Publicerad: 9 september 2010, 10:59

APOTEKSMÄSSAN 2010 Utställarna bjuder på inspiration, tycker receptarien Marita Jansson-Davidsson. Hon var en av de 912 besökarna under mässans första dag.


Ämnen i artikeln:

LäkemedelLäkemedelsföretagLäkemedelsverket

Eltandborstar, hudkrämer och sexleksaker samsas med robotsystem för miljontals kronor på Kistamässan i norra Stockholm just nu. I dag, torsdag, inleds Apoteksmässans andra och sista dag.

– Jag söker efter inspiration och det här är en bra källa för det, säger receptarien Marita Jansson-Davidsson som arbetar på Apoteket.se och med e-handel.

Hon besökte mässan på onsdagen tillsammans med en kollega och var nöjd med sin heldag bland montrar och föreläsningssalar.

Från utställningshallen fick Marita Jansson-Davidsson med sig flera kassar fulla med information om nya produkter och tjänster.

– Och så fick jag träffa lite kollegor, det är ju inte så ofta man ser dem nu när alla går till olika ställen, säger hon.

I dag fortsätter Apoteksmässan och förutom alla leverantörer som slåss om apoteksbranschens uppmärksamhet bjuder dagen på ett 20-tal seminarier.

Bland annat berättar Dick Malmlund, säkerhetschef på Svenska Handel, om hur man undviker stölder. Dessutom behandlas ämnen som antioxidanter, förfalskade läkemedel, receptfritt i butik samt nya rön om förkylningar och virus.

Dela artikeln:

Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev