Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Apotek

Medstop får nya kläder

Publicerad: 31 augusti 2010, 13:42

Den vita rocken finns kvar men accentueras med detaljer i företagets blåa nyans. I dag släpper Medstop sin nya klädkollektion för de anställda.


Foto: Medstop

– Den vita rocken står för kompetens, förtroende och kunskap. Det vill vi sprida till våra kunder, säger Anette Oscarsson, konceptutvecklare på Medstop.

Hon har tillsammans med personalen och en klädleverantör tagit fram den nya kollektionen utifrån de anställdas önskemål.

– Vi ville att personalen skulle känna sig snygga, bekväma och stolta i kläderna så vi skickade ut en enkät till dem. De tyckte till exempel det var viktigt med en figursydd variant av rocken, att den skulle vara rymlig att röra sig i och ha sidofickorna i rätt höjd så att man får ner handen. De önskade också olika varianter av underdelar.

Den nya kollektionen består av en vit rock med blå detaljer på fickor och ärmslut och ett blått förkläde om rocken inte knäpps. Rocken samt svarta byxor och svart underdel gäller för personal som ger medicinska råd.

För kassapersonal och elever finns olika varianter av svarta toppar eller en tunika men likadana svarta byxor som rådgivarna och även ett förkläde.

Till detta ska en namnskylt bäras där det förutom namnet står vilken yrkeskategori personen tillhör.

Dela artikeln:


Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev