Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag22.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Apotek

Morgonens nyheter: Läkares avhopp gav resultat

Publicerad: 15 april 2008, 07:59

Sedan smittskyddsläkaren sagt upp sig i protest lyckades politikerna enas över blockgränserna och hitta en lokal så att Centrum för sexuell hälsa i Malmö inte behöver splittras. Läs också om att tre av fyra vårdcentraler i Göteborg inte anser sig kunna ge psykiskt sjuka rätt vård.


SYDSVENSKAN

Smittskyddsläkarens avhopp gav resultat

Splittringen av Centrum för sexuell hälsa i Malmö fick smittskyddsläkaren Hans Bertil Hansson att säga upp sig. Nu har politikerna agerat för att få honom att stanna och hittat en ny lokal där hela verksamheten kan samlas.

Läs mer

GÖTEBORGS-POSTEN

Vårcentraler missnöjda med vården till psykiskt sjuka

Tre av fyra vårdcentraler i Göteborg tycker inte att de klarar att ge patienter med psykiska besvär den vård de behöver. Vårdcentralscheferna anser inte heller att de får den uppbackning de behöver från psykiatrin.

Läs mer

DAGENS NYHETER

TBE-vaccin snart slut

TBE-vaccinet är snart slut på de svenska apoteken och inga nya leveranser väntas i år. Också vaccinationscentraler och vårdcentraler som lagrat vaccin riskerar att få brist under sommaren.

Läs mer

UPSALA NYA TIDNING

Förhandlingar om undantag från strejken

Akademiska sjukhuset och Vårdförbundet har inlett förhandlingar om vilka behandlingar som fortfarande ska kunna genomföras om Vårdförbundets strejkvarsel träder i kraft.

Läs mer

Dela artikeln:


Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev