onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Apotek

Nu stänger vi Dagens Apotek – välkommen till nya nyhetstjänster

Publicerad: 19 juni 2017, 06:36

Foto: Lindsten & Nilsson samt Bildbyrån

Efter nio framgångsrika år som oberoende bevakare av den svenska apoteksmarknaden läggs Dagens Apotek ned i slutet av juni.

Ämnen i artikeln:

LäkemedelsföretagLäkemedelsverketApoteksmarknadenLäkemedel

– Stort tack till alla läsare och annonsörer som bidragit till att Dagens Apotek har kunnat vara en pigg och oberoende branschbevakare i nära tio år, säger Christina Kennedy, chefredaktör för Dagens Apotek och affärsområdeschef för Bonnier Business Medias medicintitlar

Bevakningen av apoteksområdet kommer fortsätta i andra titlar som ges ut av Bonnier Business Media, nämligen den digitala nyhetstjänsten Apoteksmarknaden och sjukvårdsbevakaren Dagens Medicin.

– Dagens Apotek föddes i en tid av omreglering och nybyggaranda och har varit mycket uppskattad av en trogen läsekrets. Nu är den inte tillräckligt lönsam och vi väljer därför att fokusera på satsningar inom andra områden där vi ser ett nytt sug efter omvärldsbevakning och nyttojournalistik, säger Christina Kennedy.

– Gratis journalistik endast finansierad av annonser ingår inte i vår strategi för framtiden. Vi satsar på nischade, nyttiga betalprodukter som hjälper våra läsare att få koll, förbättra och fatta kloka beslut i sina verksamheter, säger Christina Kennedy.

Affärsområdet medicin inom Bonnier Business Media rymmer landets största oberoende sjukvårdsbevakare Dagens Medicin, liksom de prenumererade digitala nyhetstjänsterna Läkemedelsmarknaden, Apoteksmarknaden, Digital Hälsa och Kommunal Hälsa.

Bevakningen på Dagens Apoteks sajt kommer att avslutas den 30 juni. Välkommen att teckna en provprenumeration på nyhetstjänsten Apoteksmarknaden här.

Till titlarna hör också en omfattande seminarieverksamhet under Dagens Medicin Agendas paraply, liksom nischade nätverk som Pharma Network.

Dagens Apoteks bloggare, sjukvårdsfarmaceuten Hanna Justad, kan du läsa här.

REDAKTIONEN

Dela artikeln:

Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev