Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Apotek

Vårdapoteket värvar trio

Publicerad: 22 februari 2010, 13:46

Trion Tobias Ekros, Anna Jakobsson och Per Netzell, samtliga med bakgrund i Apoteket AB, tar steget till den nya apotekskedjan Vårdapoteket.


Vårdapoteket tar helgen 27–28 februari över 24 expeditionsapotek på sjukhus i södra och mellersta Sverige. Företaget har nu gjort tre nya rekryteringar till nyckelpositioner. I samtliga fall handlar det om personer som nyligen arbetat inom Apoteket AB.

Tobias Ekros blir försäljnings- och marknadschef på Vårdapoteket. Han har tidigare varit varumärkesansvarig på Unilever och konsult på Accenture. På senare år har han varit affärsutvecklingschef på Apotekets tidigare dotterbolag Adara, och allra senast chef för affärsutveckling och egna märkesvaror inom Apoteket AB.

Anna Jakobsson har också arbetat på Unilever, och även varit projektledare och seniorkonsult på opinionsinstitutet Synovate/Temo. Även hon har på senare tid arbetat med affärsutvecklingsarbete med inriktning på egna märkesvaror inom Apoteket AB.

Även Per Netzell går från Apoteket AB till Vårdapoteket. Han har varit ekonomi- och logistikchef inom Adara och senast chef för sortiment och inköp på Apoteket. Han har en bakgrund som affärscontroller på Dagab, ekonomichef på samma företag och ekonomichef på Elektroscandia.

Tobias Ekros och Anna Jakobsson tillträder den 17 maj, medan Per Netzell börjar på Vårdapoteket till sommaren.

Dela artikeln:


Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev