torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kommunal Hälsa

Nu hittar du oss på dagensmedicin.se

Publicerad: 14 oktober 2020, 14:41

Nu flyttar nyhetstjänsten Kommunal Hälsa in under Dagens Medicins tak. Det innebär att du som prenumerant också får tillgång till allt innehåll på dagensmedicin.se.


Kommunal Hälsa går numera att att läsa på dagensmedicin.se under sektionen Kommunal Hälsa. Vi fortsätter att skicka ut nyhetsbrevet varje torsdag med veckans viktigaste innehåll från den kommunala hälso- och sjukvården.

– Jag är glad att läsarna av både Kommunal Hälsa och Dagens Medicin på detta sätt får ta del av ännu mer relevanta nyheter. I en tid där det har blivit extra tydligt hur viktigt fungerande samarbete är mellan olika delar av hälso- och sjukvården känns det särskilt viktigt, säger Lisa Blohm, chefredaktör för Dagens Medicin och Kommunal Hälsa.

För att få tillgång till våra artiklar och allt exklusivt material från Dagens Medicin behöver du skapa ett nytt konto och logga in. Det gör du här.

Nyhetstjänsten Kommunal Hälsa startade i december 2016 då tidningen Dagens Medicin var övertygad om att den kommunala hälso- och sjukvården kommer att få en allt större plats i samhället. Uppåt 400 000 patienter fick förra året hjälp av hemsjukvården på något sätt. Det gör hemsjukvården till ett av Sveriges största sjukhus, enligt Socialstyrelsen.

Har du ett nyhetstips? Hör gärna av dig med tips på saker som du tycker att vi ska skriva om. Det kan vara goda exempel, smarta arbetssätt eller trotjänare som bör uppmärksammas. Du når oss på både telefon och mejl. Välj det sätt som passar dig bäst.

Har du frågor kring din prenumeration eller de förändringar som sker med Kommunal Hälsa är du välkommen att kontakta kundservice@dagensmedicin.se eller ring 08-409 320 09.

Redaktionen

 

Dela artikeln:

Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev