fredag27 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kongresser

Nu drar vi till ERS i München - läs och lyssna på bevakningen!

Publicerad: 5 september 2014, 10:17

Nu är det åter dags för Dagens Medicin att bevaka en internationell medicinsk kongress på plats. Samtidigt gör vi radiodebut.

Ämnen i artikeln:

ERS

I helgen startar European Respiratory Society, ERS. Över 20 000 läkare, forskare, sjuksköterskor och många andra väntas då komma till tyska München. Det vetenskapliga programmet drar i gång på söndagen och kongressen avslutas på onsdag, den 10 september.

Dagens Medicins vetenskapsreportrar Carl-Magnus Hake och Michael Borgert finns på plats och rapporterar från kongressen söndag till onsdag. De fångar upp tunga nyheter, och lägger lite extra krut på att prata med svenskar på plats.

Extra roligt är det att denna gång kunna erbjuda våra läsare att också bli lyssnare. För Dagens Medicin blir det nämligen premiär för radioinslag under ERS. All bevakning från kongressen kommer du att kunna följa på vår särskilda ERS-sektion.

Dagens Medicins särskilda satsning på internationella medicinska kongresser inleddes i fjol. Vi har bevakat den stora cancerkongressen Asco i Chicago både 2013 0ch 2014. Artiklar från de kongresserna kan du läsa här.

I september 2013 var det så dags för EASD i Barcelona, den stora europeiska diabeteskongressen. EASD kommer vi också att bevaka i år, då kongressen i stället går i Wien, veckan efter valet.

Vad tycker du om vår kongressbevakning, och om våra radiosändningar från ERS? Hör av dig till mig och berätta! Du når mig på mejladressen lisa.blohm@dagensmedicin.se eller telefon 08-566 241 05.

Dela artikeln:

Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev