Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kongresser

Vi rapporterar direkt från EASD

Publicerad: 13 september 2013, 06:21

Foto: Photos.com

I slutet av september är det dags för den stora diabeteskongressen EASD i Barcelona. Dagens Medicin rapporterar direkt därifrån.


Ämnen i artikeln:

EASD

Under våren var det premiär för Dagens Medicins satsning på bevakning på plats av internationella medicinska kongresser. Den gången reste vi till den stora cancerkongressen Asco i Chicago. Nu väntar Europa och diabeteskongressen EASD i spanska Barcelona.

Den vetenskapliga delen av kongressen pågår den 24 till 27 september och då följer våra utsända Sara Rörbecker och Samuel Lagercrantz kongressen och väljer ut några av de viktigaste nyheterna, men har också ett särskilt öga på svenskar på plats. Kontakta dem gärna om du har några intressanta tips innan de reser. Kanske är du själv på plats för att presentera spännande forskning?

Du kommer att kunna följa bevakningen från Barcelona här på dagensmedicin.se/easd. Vi kommer också att skicka dagliga nyhetsbrev från kongressen. Är du intresserad av att hamna på den utskickslistan, så mejla mig på lisa.blohm@dagensmedicin.se, skriv  Barcelona  i ämnesraden.

Ämnen i artikeln:

EASD

Dela artikeln:

Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev