Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Alla ville vara med och festa på årets stämma

Publicerad: 5 April 2004, 11:46

AT-STÄMMAN. Inget annat år har AT-stämmans fest varit så populär som i år. Med 550 deltagare trodde man att en festlokal som rymmer 420 middagsgäster skulle räcka till. Men det var en missbedömning, nästan alla ville festa! En av dem som tog emot gästerna var Katarina Wettin.


De som inte fick plats på middagen fick komma in på efterinsläppet.  - AT-läkarna måste vara ovanligt festsugna i år, sa Anna-Karin Bly från organisationskommittén på eftermiddagen innan festen.

ARRANGÖR. - Vi hoppas att folk ska ha roligt och bli förälskade, säger Katarina Wettin, en av dem som ordnat festen. Kvällens meny bestod av lax, struts och gino.

TRUBADUR. Göran Sjönell, Fammi-chef och dessutom rutinerad studentspexare, lovade bjuda sina unga kollegor på både musik och sång under kvällen.

PLACERARE. Kvinnor och män får olika lappar för att bordsplaceringen ska bli optimal. Sara Banegas, med krona, och Ellen Iacobaeus sköter utdelningen.

PARTYSUGNA. Katarina Århem, Marcus Arwidson och Anna Leifler gör alla AT på S:t Görans sjukhus. De ser AT-stämman som ett trevligt avbrott i vardagen, och hoppas på en kul fest.

SOCIALT. Att träffa gamla kurskamrater och nya kollegor är en viktig del av AT-stämman. Till höger i vimlet står Pelle Törnqvist.

GLAMOUR. Nattens Medicins reporter utsåg enväldigt Monica Krantz, Linköping, och Adam Carstens, Stockholm, till kvällens mest glamourösa. Monica har dessutom sytt klänningen själv. Adams kavaj kommer från Vietnam.

STOCKHOLMSK KÖ. AT-stämmans fest på Spårvagnshallarna i Stockholm var så populär att kön ringlade sig lång.  Foto: Mats Andersson.

Cecilia Bohlin

Dela artikeln:


Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev