Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Dagens Medicin flyger till Chicago – läs bevakningen från AHA 2014 här!

Publicerad: 14 november 2014, 12:22

Det är dags för två av våra reportrar att bevaka en ny internationell medicinsk kongress. Nu åker vi till den stora hjärtkongressen AHA 2014.


American Heart Association håller i den vetenskapliga kongressen som startar den 15 november och pågår fram till den 19 november. Mötet är en av världens största och viktigaste hjärtkongresser och samlar minst 17 000 deltagare från över 100 länder.

Vi har två vetenskapsreportrar på plats, Carl-Magnus Hake och Michael Borgert, för att rapportera från söndag till onsdag. Hos oss hittar du de tyngsta nyheterna, möter svenska forskare på plats och så bjuder vi på både texter, bilder och radioinslag. Allt material kan du hitta på vår särskilda AHA-sektion på sajten.

Vår satsning på internationella medicinska kongresser tog sitt avstamp förra året. Nu har bevakat den stora cancerkongressen Asco i Chicago både 2013 och 2014, läs mer här. Även diabeteskongressen EASD har vi bevakat två år i rad. I september bevakade vi lungkongressen ERS i München.

Vi på Dagens Medicin vill gärna veta vad tycker om vår kongressbevakning från AHA. Ring eller skriv till mig och berätta! Här är mina kontaktuppgifter: charlotta.kjellberg@dagensmedicin.se och telefon 08-566 240 56.

CHARLOTTA KJELLBERG

Dela artikeln:


Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev