Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Dagens Medicin vill veta mer om läsarna

Publicerad: 19 februari 2015, 09:09

Christina Kennedy, chefredaktör för Dagens Medicin.

Foto: Niklas Larsson/ Bildbyrån

Från och med denna vecka kommer du som läsare på vår sajt som klickat på fler än fem artiklar under en månad få upp en ruta där vi ber dig att berätta mer om dig själv.


Vi vill helt enkelt veta mer om våra trognaste läsare och vilka intressen de har. Då kan du även i fortsättningen ta del av Dagens Medicins journalistik på sajten helt utan kostnad.

För oss är det oerhört viktigt att förstå vår målgrupp och tillgodose läsarnas behov. Vår bevakning spänner över hela landets hälso- och sjukvård, och vi nagelfar så väl medicin, ekonomi och politik, som de stora förändringar i arbetssätt och organisation som vården nu står inför.

Vi vet att det bland våra läsare finns många olika intressen. En specialist i kardiologi har inte samma fokus som en verksamhetschef i primärvården som i botten är sjuksköterska. Inte heller har en landstingspolitiker i Västerbotten samma önskan som en tjänsteman i Region Skåne.

För att behålla vår position som branschens ledande nyhetsbevakare behöver vi få bekräftat att vi träffar rätt med vår journalistik, och tack vare den tekniska utvecklingen kan vi på vår sajt enkelt följa läsarnas intresse. Nu vill vi se till att vårt redaktionella material och annonserna på vår sajt passar våra läsare och sedan utveckla innehållet så att du blir ännu mer nöjd.

Jag hoppas att du, genom att avsätta cirka en minut åt detta, vill hjälpa oss i vårt arbete att göra din läsupplevelse ännu bättre. När du berättar om din yrkesbakgrund och var i landet du jobbar kan du fortsätta läsa Dagens Medicin på sajten kostnadsfritt. Vi kommer inte att lämna dina personliga uppgifter vidare till någon tredje part.

Mejla mig gärna på christina.kennedy@dagensmedicin.se om vad du tycker att vi ska utveckla i nyhetsbevakningen.

Välkommen!

Christina Kennedy, chefredaktör

CHRISTINA KENNEDY

Dela artikeln:


Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev