söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Falck nekade intervju i tv

Publicerad: 30 november 2010, 10:22

Ambulansföretaget ville inte acceptera en tv-dramaturgi som helt bestäms av en tv-redaktion. Det var anledningen till att företaget sade nej till en intervju med SVT-programmet Uppdrag granskning, skriver Falck på sin hemsida.


På onsdag den 1 december kommer Uppdrag granskning att syna ambulansföretaget Falck närmare i sömmarna. Enligt en trailer på SVT:s hemsida marknadsför sig Falck med trygghet och hög kvalitet som ledord. Men när det sker misstag är det tyst från Sveriges största privata ambulansföretag.

Denna granskning har fått företaget att försöka mota Olle i grind.

På företagets hemsida skriver företaget att det har som policy att vara öppet mot alla intresserade och att det varit  mycket tillmötesgående  med att lämna ut material och löpande besvarat samtliga frågor som journalisterna ställt under den aktuella granskningen.

Men någon intervju fick inte Uppdrag granskning. Detta förklarar nu företaget med att det inte ville gå med på den  tv-dramaturgi  som detta hade inneburit, en dramaturgi som dessutom helt hade bestämts av en tv-redaktion. Eftersom en sådan intervju hade kunnat resultera i en  klippt version  senare i programmet sade företaget nej till en intervju.

Dela artikeln:

Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev