söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Klart: Då lämnar Peter Graf Tiohundra

Publicerad: 20 april 2023, 14:07

Efter sommaren är det dags, då lämnar Peter Graf sin post efter tio år.

Foto: Tiohundra

I januari meddelade Peter Graf att han lämnar rollen som långvarig vd för vårdbolaget Tiohundra till sommaren. Nu är ett datum spikat, men ännu har ingen permanent ersättare hittats.

Ämnen i artikeln:

Primärvård

Josef Svenberg

josef.svenberg@dagensmedicin.se


31 augusti är det dags för Peter Grafs sista dag efter tio år som vd för Tiohundra. Vårdbolaget får behålla honom sommaren ut men inte längre, enligt ett pressmeddelande. Under tiden pågår rekryteringen av en ersättare, men tre månader efter att Graf meddelade sitt avsked har ingen ny kandidat skrivit på för posten.

Från och med den 1 september tar i stället bolaget ekonomidirektör Johan Stjernfält över som tillfördordnad vd, till dess att en ordinarie är på plats.

”Rekryteringen av en ny vd pågår och jag har goda förhoppningar om att vi ska hitta flera bra kandidater till tjänsten. Det är värdefullt att Peter Graf, med sin långa erfarenhet av att leda bolaget, stannar över sommarmånaderna. Inte minst eftersom vi vet att semesterperioden kan vara tuff i både sjukvården och omsorgen”, säger Barbro Naroskyin, styrelseordförande i Tiohundra AB i pressmeddelandet.

Läs också:

Avgående Peter Graf om framtidens vård: ”Vi måste bli ännu bättre på att inte dela upp”

Dela artikeln:

Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev