Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Läkemedelstjänster AB och Medstop inleder samarbete

Publicerad: 12 januari 2010, 14:15

Nästa vecka öppnar Läkemedelstjänster AB ett nytt expertcenter i Uppsala. Företaget ska ta hand om kundinformationen åt Medstop.


Under de närmaste veckorna tar Medstop över ägandet av 62 statliga apotek. Nu har företaget slutit ett avtal med Läkemedelstjänster AB.

Det innebär att kunder som kontaktar Medstop via e-post eller telefon kommer att få svar på sina frågor från det nya expertcentret i Uppsala.

– Samarbetet med Läkemedelstjänster AB ger oss tillgång till såväl hög kompetens som en färdig systemlösning som gör att vi redan från första dagen kan erbjuda våra kunder en kvalitetssäkrad service, säger Leif Nilsson, chefsapotekare på Medstop, i ett pressmeddelande.

Medstop är den första nya aktören som Läkemedelstjänster AB inleder ett samarbete med. Tanken är att det ska bli fler i framtiden.

– Vår vision är att bli den ledande aktören i Sverige gällande läkemedelsinformation och relaterade läkemedelsnära tjänster för apoteksbranschen och för läkemedelsindustrin, säger Martin Svensson, vd för Läkemedelstjänster AB, i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev