Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Morgonens nyheter: Fler kvinnor anklagar våldtäktsmisstänkt läkare

Publicerad: 3 augusti 2007, 11:43

Sammanlagt sju kvinnor har nu anmält att de utnyttjats sexuellt av den kirurg som sedan tidigare sitter häktad, misstänkt för att ha våldtagit en kvinna under en operation. Läs även om en ny metod för att upptäcka om deprimerade patienter är självmordsbenägna eller inte.


SYDSVENSKAN

Fler anklagelser mot våldtäktsmisstänkt plastikkirurg

Fler kvinnor hävdar nu att de blivit sexuellt utnyttjade av den plastikkirurg i Malmö som sitter häktad misstänkt för att ha våldtagit en kvinna i samband med att han behandlade henne. Anklagelser har inkommit från totalt sju kvinnor.

Läs mer

SVERIGES RADIO

Svett på fingertopparna avslöjar självmordsbenägna

Genom att mäta svettkörtlarnas aktivitet längst ut på fingertopparna hoppas läkare i Linköping kunna upptäcka vilka deprimerade patienter som riskerar att begå självmord.

Läs mer

RFSU kräver bättre sexualundervisning

I en tid när sexuellt överförbara sjukdomar ökar krävs det bättre sexualundervisning i skolan. Det menar Riksförbundet för sexuell upplysning, RFSU.

Läs mer

SVENSKA DAGBLADET

Koppling mellan syfilis och hiv upptäckt

Hiv-infekterade är mer mottagliga för syfilissmitta och vice versa. Det menar läkare vid venhälsan på Södersjukhuset i Stockholm.

Läs mer

LINKÖPINGS TIDNING

Stora brister vid psykkliniken i Linköping

Kraftig personalbrist hotar verksamheten på psykiatriska kliniken vid Universitetssjukhuset i Linköping. Det hävdar klinikens nytillträdde chef.

Läs mer

Dela artikeln:

Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev