Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Morgonens nyheter: Hjälpen till äldre minskar

Publicerad: 20 Februari 2007, 08:40

Socialstyrelsens kartläggning av äldrevården visar att hjälpen till de allra äldsta har minskat i alla län utom ett. Läs även om världens minsta bebis. Flickan överlevde en förlossning i 22:a graviditetsveckan.


DAGENS NYHETER

Hjälpen till de äldsta minskar

Hjälpen till de äldre, via hemtjänst eller på särskilda äldreboenden, har minskat i alla län utom ett. Det visar Socialstyrelsens äldrerapport, som presenteras i dag.

Läs mer

AFTONBLADET

Bebis överlevde förlossning i 22:a veckan

I Miami, USA, har en flicka överlevt efter att ha blivit förlöst i den 22:a graviditetsveckan. Barnet vägde vid födseln endast 284 gram.Läs mer

SYDSVENSKAN

Undersköterskor stämmer Malmö stad

Ett antal undersköterskor på ett vårdboende i Malmö anklagades av sin arbetsgivare för att sova på jobbet. Två av undersköterskorna har svarat med att stämma Malmö stad.Läs mer

GÖTEBORGS-POSTEN

Vård av patienter med cystisk fibros eftersatt

Patientorganisationer slår larm om att vården av patienter med cystisk fibros är sämre i Västsverige än i övriga landet. Framförallt drabbas de vuxna patienterna av resursbristen.

Läs mer

Ortopediflytt blev ekonomisk smäll

Ombyggnationer i samband med flytten och centraliseringen av Sahlgrenska universitetssjukhusets ortopediverksamhet till Mölndal blev betydligt dyrare än beräknat.

Läs mer

Dela artikeln:


Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev