Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Morgonens nyheter: Politiker i tvist om läkarlöner

Publicerad: 22 februari 2008, 08:09

I Landstinget i Kalmar län råder det delade meningar om huruvida höjda läkarlöner bör användas som rekryteringsverktyg eller inte. Läs även om starka protester efter att en vårdcentral i Söderhamn tagits över av en privat aktör.


BAROMETERN-OT

Politiskt käbbel om läkarlöner

I landstinget i Kalmar län tvistar politiker om huruvida höjda löner ska vara ett sätt att locka läkare till länet eller inte.

Läs mer

SVERIGES RADIO

Protester mot läkarbrist på vårdcentral

1 000 personer har skrivit på en protestlista mot den dåliga läkarbemanningen på en vårdcentral i Söderhamns kommun. Missnöjet startade efter att det privata företaget Precare tog över verksamheten.Läs mer

Falska sjuksköterskor gripna

Ett antal personer som lurat sig in hos och bestulit äldre efter att ha uppgivit att de kommit från sjukvården har nu gripits.

Läs mer

LÄNSTIDNINGEN ÖSTERSUND

Sjukgymnaster överkörda i primärvården

Sjukgymnasterna känner sig förfördelade i den primärvårdsöversyn som gjorts i Jämtlands läns landsting. I dokumentet som tagits fram nämns de knappt.

Läs mer

VÄSTMANLANDS LÄNS TIDNING

Sjuksköterskestudenter vill jobba utomlands

Blir det inga rejäla löneökningar så flyttar blivande sjuksköterskor utomlands i stället. Det är bilden som ges efter ett besök bland studenterna på Mälardalens högskola.

Läs mer

Dela artikeln:


Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev