Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Morgonens nyheter: Regn tvingar patienter att flytta

Publicerad: 21 november 2008, 08:36

Patienter vid geriatriska kliniken på Jakobsbergs sjukhus i Järfälla tvingas flytta på grund av att det regnar in. Läs också om oppositionen i Sörmland som vill styra vården enligt en modell från bilindustrin.


DAGENS NYHETER

Regnläckage tvingar patienter att flytta

Geriatrikavdelningen på Jakobsbergs sjukhus evakueras sedan det regnat in. Det är fjärde gånger det händer på ett halvår.

Läs mer

SVERIGES TELEVISION SÖRMLAND

Bilindustri förebild i sjukvård

Oppositionen inom Landstinget Sörmland vill slopa remisser och behandla patienter direkt för att slippa skattehöjningar. Förebilden är japansk bilindustri.

Läs mer

NORRKÖPINGS TIDNINGAR

Chefer får miljonpensioner

Förre landstingsdirektören Åke Rosandher fick 3 miljoner kronor i avgångsvederlag. Åtta av hans tidigare kollegor i Landstinget i Östergötland har lika förmånliga pensionsavtal, till ett sammanlagt värde av 18 miljoner kronor.

Läs mer

SVERIGES RADIO P4 VÄSTERNORRLAND

Läkarintyg krävs för sjukresa

Sedan den 1 oktober i år krävs intyg från läkare för att få boka en resa till läkare. De nya reglerna kritiseras nu för att vara för byråkratiska.

Läs mer

ÖSTERSUNDS-POSTEN

Patienter vill ha besök av hjärtläkare

Överläkare Olof Lövheim, vid hjärtenheten på Östersunds sjukhus, höll på onsdagen en föreläsning för Hjärt- och lungsjukas förening i Sveg. Önskningar finns om att hjärtläkare ska komma till Härjedalen, så att patienter ska slippa åka upp till Östersund.

Läs mer

Dela artikeln:


Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev