Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

tisdag11.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Morgonens nyheter: Sparkad chef återvänder som konsult

Publicerad: 25 november 2008, 09:43

En chef inom Landstinget Gävleborg som fått sparken, har återvänt som konsult. Läs också om ambulanspersonal i Blekinge som stressas av ökad arbetsbelastning.


SVERIGES RADIO P4 GÄVLEBORG

Sparkad landstingschef får konsultuppdrag

Gunnar Jansson fick sparken som divisionschef för operation i Landstinget Gävleborg och ett avgångsvederlag värt 1,2 miljoner kronor. Nu jobbar han som konsult, bland annat åt Landstinget Gävleborg.

Läs mer

SVERIGES RADIO P4 BLEKINGE

Ambulanspersonal har svårt att hinna

Antalet transporter mellan Karlshamn och Karlskrona har ökat och schemat är späckat. Ambulanspersonal inom Landstinget Blekinge oror sig därför över patientsäkerheten.

Läs mer

SMÅLANDSPOSTEN

Skattehöjning oundviklig

I dag ska landstinget i Jönköpings län besluta om att höja skatten med 45 öre. Oppositionsrådet Ragnar Lindberg (s) hälsade under gårdagens landstingsfullmäktige välkommen in i skattehöjargänget.

Läs mer

SVERIGES RADIO P4 GÖTEBORG

SOS Alarm hade telefonproblem

Under tisdagsmorgonen har SOS Alarm i Göteborg haft tekniska problem. Efter klockan 07.30 kunde man återgå till normal drift, men nu ska konsekvenserna av problemen utredas.

Läs mer

LÄNSTIDNINGEN ÖSTERSUND

Miljoner till inkontinensforskning

Eva Samuelsson, distriktsläkare i Krokom och docent vid Umeå universitet, har beviljats 2,5 miljoner kronor för att forska om webbehandling av urininkontinens.

Läs mer

Dela artikeln:


Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev