Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Morgonens nyheter: Svenskar åtalas för olagligt nätapotek

Publicerad: 4 februari 2008, 08:29

I dag åtalas sju män som misstänks ha sålt receptbelagda läkemedel via nätet till kunder över hela världen. Läs också om att de privata donationerna till Universitetssjukhuset i Lund mer än fördubblats under den senaste tioårsperioden.


SVENSKA DAGBLADET

Svenskar åtalas för olagligt nätapotek

I dag åtalas sju män som misstänks ha sålt narkotikaklassade och receptbelagda läkemedel via nätet. Handeln ska ha omsatt mångmiljonbelopp och utredningen är enligt Rikskriminalpolisen en av de största i sitt slag i Europa.

Läs mer

SYDSVENSKAN

Många donationer till USIL

De privata donationerna till Universitetssjukhuset i Lund har mer än fördubblats de senaste tio åren. 86 miljoner kronor har skänkts till sjukhuset bara sedan 2003.

Läs mer

SVERIGES RADIO

MRSA-smitta risk vid utlandsvård

Mer än hälften av de svenskar som smittades av MRSA  i samband med sjukhusvård förra året smittades utomlands. Det visar nya siffror från Smittskyddsinstitutet.

Läs mer

Brister i utredning om mördad patient

I somras uppmärksammades ett fall där en patient på en sluten psykiatrisk avdelning i Stockholm mördats av en medpatient. Både sjukhuset och Socialstyrelsen har nu gjort nya utredningar och är överens om att det fanns brister i vården och säkerheten.

Läs mer

Dela artikeln:


Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev