Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Premiär för ny avdelning om farmaceuters arbetsmarknad

Publicerad: 4 maj 2009, 09:39

Denna vecka startar den fjärde delen av Dagens Medicins apotekssatsning. En avdelning i Dagens Medicins arbetsmarknadsbilaga På Jobbet kommer att innehålla redaktionellt material och platsannonser med inriktning på apotek.


Förra veckan beslutade riksdagen att fler än Apoteket AB ska få starta apotek i Sverige från och med den 1 juli.

Dessutom har nu några större aktörer, senast läkemedelsgrossisten Kronans Droghandel, aviserat att de vill starta apoteksverksamhet på den nya svenska marknaden. Sammantaget innebär detta starten för en mer dynamisk arbetsmarknad för apotekare och receptarier.

Mot denna bakgrund kommer material med inriktning på den nya arbetsmarknaden för farmaceuter, med start denna vecka, att ingå i Dagens Medicins arbetsmarknadsbilaga På Jobbet.

Avdelningen, som heter Dagens Apotek På Jobbet, kommer att innehålla unikt material samt till viss del material som tidigare publicerats här på sajten. Sektionen kommer också att innehålla platsannonser.

Dagens Apotek På Jobbet distribueras gratis till landets farmaceuter. Samtidigt följer den med till samtliga Dagens Medicins prenumeranter. Den första utgåvan kommer ut på onsdag den 6 maj.

Dagens Medicins På Jobbet-bilaga kommer att innehålla apoteksmaterial i ungefär varannan utgåva.

Dagens Apotek På Jobbet blir därmed          –  efter sajten, nyhetsbrevet och den tryckta tidningen          –  den fjärde delen av Dagens Medicins apotekssatsning.

Dela artikeln:


Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev