tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Tillfällig direktör utsedd

Publicerad: 19 mars 2013, 13:52

Eva Ljung blir tillförordnad landstingsdirektör i Uppsala i väntan på att landstinget ska utse en efterträdare till sparkade Kerstin Westholm.


Den politiska ledningen i Landstinget i Uppsala län beslutade att säga upp Kerstin Westholm som landstingsdirektör på grund av ”olika syn på hur landstinget ska ledas”. Nu har hennes temporära efterträdare utsetts. Landstingsledningen har utsett Eva Ljung till att vara tillförordnad landstingsdirektör. Hon arbetar i dag som tandvårdsdirektör för Folktandvården och har suttit i landstingets koncernledning de senaste sex åren.

– Det var en stark önskan från vår sida att Eva Ljung skulle gå in som tillförordnad landstingsdirektör i väntan på ordinarie tillsättning. Vi är nöjda med att hon nu har accepterat. Det är viktigt att det arbete som har satt igång i landstinget fortsätter och inte stannar upp. Eva Ljungs uppdrag är att fokusera på att driva utvecklingen vidare och framåt, säger Erik Weiman (M), landstingsstyrelsens ordförande, i ett pressmeddelande.

Relaterat material

Direktör i Uppsala uppsagd

SAMUEL ÅSGÅRD

Dela artikeln:

Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev