torsdag26 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Träffa Dagens Medicins redaktion på Vårdarenan

Publicerad: 20 mars 2019, 05:00

Från vänster Jens Krey, Adam Wenell, Annika Carpman, Katarina Ekspong, Petra Hedbom, Linda Berglund, Sara Heyman, Maria Gustavsson och Carl-Magnus Hake.

Foto: Anders Siljevall

Ställ en fråga, ställ mot väggen eller bara kom förbi och ta en kaffe med Dagens Medicins reportrar. Under Vårdarenan, den 26 och 27 mars, finns redaktionen på plats för att möta läsarna.


När Vårdarenan för första gången anordnas med två intensiva dagar för den som intresserar sig för svensk hälso- och sjukvård finns även en möjlighet att träffa redaktionen och komma med tips och förslag om innehållet i Dagens Medicin.

– Vi är där för att bevaka de talare som är inbjudna, ministrar och vårdhöjdare. Men vi ser det också som en möjlighet för den som vill komma och prata med oss. Vi är där och ger redaktionen ett ansikte, säger Jens Krey, teamledare på Dagens Medicin.

Reportrar från alla delar av redaktionen kommer att vara på plats. Besökare kan få en inblick i hur arbetet ser ut bakom kulisserna på Dagens Medicin.

Ta tillfället i akt och kom med tips på vad som bör granskas närmare och ämnen det borde skrivas om i kommande nummer! Synpunkter och idéer tas tacksam emot av redaktionen.

– Vi ser fram emot att få höra vad läsarna tänker kring vad vi bör bevaka, vad vi borde göra mer av och kanske även vad vi borde göra mindre av. Den typ av feedback som vi kanske inte får så mycket annars. Jag ser fram emot att höra vad läsarna tycker, säger Jens Krey.

Vårdarena 2019

Se hela programmet för Vårdarena 2019 den 26-27 mars här. Dagens Medicin Agenda är arrangör.

CAROLINE GYLLENKROK

Dela artikeln:

Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev