Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Utställare i kö till apoteksmässa

Publicerad: 9 augusti 2010, 11:58

Intresset är stort för Apoteksmässan i början av september. Så stort att utställarna står i kö och nya anmälningar från besökare droppar in hela tiden.


Den första Apoteksmässan någonsin äger rum den 8–9 september på Kistamässan i Stockholm och intresset är stort.

Det berättar Johanna Ericson som är projektledare för mässan.

– Det är närmare 200 utställare, men fortfarande hör intresserade av sig. Vi har till och med en kölista för utställare som vill vara med, säger hon.

Johanna Ericson som också projektleder andra mässor säger att även jämförelsevis är intresset stort för Apoteksmässan. Och då är det först nu som mässan går in i sitt mest intensiva annonseringsskede.

Bland utställarna finns allt från läkemedels- och egenvårdsföretag till tillverkare av kylskåp för förvaring av medicin.

Under de två dagarna finns det dessutom närmare 40 seminarier att besöka. Exempel på seminarier som har fått många anmälningar i nuläget är enligt Johanna Ericson: Så kända och omtyckta är de nya apoteken, Rätt exponering – nyckeln till ökad försäljning, Så undviker du butiksstölder, Apoteksmarknaden – regler, följsamhet och verklighet, En ny marknad etableras – branschens viktigaste utmaningar, där Johan Wallér från Sveriges apoteksförening föreläser, och Att skapa supernöjda kunder och lyckliga säljare är målet.

– Deltagarintresset är störst från apotekssidan, men även dagligvarusidan är intresserad , säger Johanna Ericson.

Dela artikeln:


Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev