Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Vill du ta över som Dagens Apoteks nya redaktör?

Publicerad: 31 maj 2010, 10:44

Dagens Medicin söker en ny webbredaktör till Dagens Apotek.


Dagens Apotek har på kort tid blivit en stor framgång och en viktig förmedlare av nyheter på den omreglerade apoteksmarknaden. När sajtens tidigare redaktör Nils Bergeå Nygren nu slutar för att ta sig an nya utmaningar söker vi hans efterträdare.

Den vi letar efter ska vara journalist med minst några års erfarenhet från dagspress eller som webbredaktör. Vi ser helst att du är farmaceut eller har bevakat apoteksmarknaden.

Arbetet innebär huvudansvar för dagensapotek.se, med nyhetsletande, skrivande, publicering av egna och andras texter och skickande av nyhetsbrev. Du måste kunna arbeta i ett högt tempo, vara språkligt säker och noggrann. Du bör också arbeta bra såväl i grupp som på egen hand.

Vi vill ha din ansökan senast den 10 juni, med CV, referenser och några textprover. Mejla ansökan till lisa.blohm@dagensmedicin.se eller skicka den med post till Lisa Blohm, Dagens Medicin, Box 4612, 116 91 Stockholm.

För frågor om tjänsten, kontakta Lisa Blohm, chef för allmänna redaktionen, på 08-545 123 22. För fackliga frågor, kontakta SJF-klubbens ordförande Henrik Kennedy på 08-545 123 10 eller henrik.kennedy@dagensmedicin.se.

Dela artikeln:


Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev