Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Utmärkelser

Dags att anmäla IT-projekt till årets tävling

Publicerad: 7 augusti 2002, 13:00

Nu är det dags att anmäla alla spännande IT-stöd till Dagens Medicins tävling om "Bästa IT-stöd i vården 2002". Sista anmälningsdag är fredagen den 27 september.


Inför årets tävling har reglerna delvis gjorts om. Nu blir det för första gången möjligt att tävla i två klasser. I klass A tävlar de små innovativa IT-stöden och i klass B de stora IT-strategiska satsningarna.  En annan nyhet är utmärkelsen "Årets idé" där man tävlar med innovativa IT-idéer som ännu inte blivit verklighet.  Samtliga vinnare utses vid en ceremoni på Riksstämman i Göteborg 27-29 november.  Du kan anmäla dig elektroniskt eller skriva ut blanketterna och skicka in din anmälan per post eller fax.  ...................................................  Anmälningsblanketter  Här finns anmälningsblanketter till "Bästa IT-stöd i vården 2002" och till utmärkelsen "Årets idé".  Blanketterna öppnas i ett nytt fönster. Fyll i fälten och klicka på Skicka en gång. Det tar en stund innan formuläret skickas iväg.

OBS! Juryn behöver en fyllig beskrivning av projektet, komplettera gärna din anmälan med ytterligare dokumentation som skickas per post.

Adress: Dagens Medicin, "IT-tävlingen", Box 4612, 116 91 Stockholm.

Barbro Falk-Wadman

Dela artikeln:


Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev