Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arbetsmiljö

Vårdförbundet i Skåne: ”Sluta skjut ansvaret upp och ner i organisationen”

Publicerad: 16 december 2021, 12:21

Något måste hända med arbetsmiljön för vårdpersonal på alla sjukhus i Region Skåne, det anser Susanne Alm (till vänster), huvudskyddsombud på Vårdförbundet som nu gjort en anmälan till Arbetsmiljöverket. Camilla Mårtensen (L) (till höger), ordförande i sjukhusstyrelsen håller med, men säger att man hamnat i en ond spiral.

Foto: Privat / Anders Ebefeldt, Studie E

Vårdförbundet har fått nog och nu gjort en anmälan till Region Skåne gällande arbetsmiljön inom Skånes universitetssjukhus vårdförvaltning.


Ämnen i artikeln:

ArbetsmiljöverketRegion SkåneVårdförbundetLasarettet i LandskronaSkånes universitetssjukhusLasarettet TrelleborgLasarettet i Ystad

Vårdförbundet i Skåne har ställt en 6:6a till arbetsgivaren, en anmälan om åtgärder kring arbetsmiljö och arbetstider gällande nästan alla sjukhus i Region Skåne – Landskrona, Lund, Malmö, Trelleborg och

Vill du läsa mer?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Nyhetstidningen direkt i brevlådan, 34 nr per år
Överblick, fördjupning och snabb uppdatering om svensk hälso- och sjukvård

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 795 kr ex. moms (ord. pris 3 495 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev