söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Personnytt

Han blir ny affärsområdeschef på Aleris

Publicerad: 22 maj 2023, 10:36

Conny Mathiesen blir ny affärsområdeschef på Aleris.

Foto: Aleris

Den legitimerade specialistsjuksköterskan och tidigare apoteksprofilen Conny Mathiesen går till Aleris från en liknande tjänst på Norlandia Care & Frösunda äldreomsorg.

Ämnen i artikeln:

AlerisRekrytering

Helena Wedin

helena.wedin@bbm.bonnier.se


Han är utöver utbildad specialistsjuksköterska i anestesi och intensivsjukvård och marknadsekonom även rutinerad inom ledarskapsroller, bland annat som divisionschef på Karolinska universitetssjukhuset, vd på Norrtälje sjukhus och drift- och försäljningsdirektör på Kronans Droghandel i Sverige.

”Conny har en gedigen bakgrund inom hälso- och sjukvården och att driva förändring för att förbättra för patienten, optimera resursanvändningen och implementera ny teknik som främjar vårdkvaliteten. Vi har flera komplexa uppdrag att lösa, exempelvis att vårda fler i hemmet, och här ser jag att Conny med hans erfarenhet och ledarkunskaper är ett starkt tillskott till Aleris”, säger Jens Eriksson, Sverigechef, i ett pressmeddelande.

Conny Mathiesen tillträder sin nya tjänst den 14 augusti och efterträder då Maria Holmberg som övergår till en roll som en av tre chefläkare inom Aleris.

Läs också: Privatvårdens lönsamhet uppe på rekordnivåer

Dela artikeln:

Dagens Medicins nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev