Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

Ny chefredaktör på Dagens Medicin

Christina Kennedy tar över som chefredaktör och ansvarig utgivare för Dagens Medicin. Hon är i dag chef för pappersutgåvan.

Annons:
Christina Kennedy

Dagens Medicin ingår i Bonnier Business Media, som tidningens nuvarande chefredaktör och Mikael Nestius är vd för. Han blir kvar som vd, men flyttar sitt fokus från Dagens Medicin till Veckans Affärer.

Christina Kennedy säger att hon ser fram emot att utveckla Dagens Medicins varumärke tillsammans med personalen.

– Det är ett spännande uppdrag där jag vill fortsätta befästa Dagens Medicins position som en oumbärlig branschtidning för hälso- och sjukvården. För att lyckas med det ska vi ha vass journalistik som lockar läsarna till alla våra kanaler, och nå så många att vi fortsätter att vara attraktiva för annonsörer och affärspartners, säger Christina Kennedy.

Kommentarer