Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

Universitetssjukhuset - hotspot eller frysbox för hälsoinnovationer?

Vilken roll ska universitetssjukhuset ha i utvecklingen av innovationer i sjukvården? Hur ska klimatet mellan sjukvård, akademi och näringsliv vara för att leda till en fruktbar samverkan? Dessa frågor diskuterades på Vårdtorget den 30 juni 2014.

Annons:

Alla talar i dag om behovet av fler innovationer i vården, men är vården redo att ta emot de innovationer som kommer från näringslivet. Hur kan samarbetet utvecklas? Vad krävs för att Nya Karolinska bli en hotspot för hälsoinnovationer som kan leda till bättre och mer innovativa lösningar på vårdens problem göra vården mer effektiv, kostnadseffektiv, tillgänglig och säker.

Medverkande: Per Båtelson, styrelseordförande, Karolinska universitetssjukhuset, Johan Permert, utvecklings- och innovationsdirektör, Karolinska universitetssjukhuset, Johanna Adami, direktör, Hälsa, Vinnova, Anna Lefevre Sköldebrand, vd Swedish Medtech, Toivo Heinsoo, landstingsdirektör, Stockholms läns landsting.

Kommentarer