Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

Snabboteket blir en del av Apoteket AB.

Snabboteket blir en del av Apoteket AB.

Apoteket AB köper Snabboteket

Apoteket köper alla aktier i Snabboteket som satsat på receptfria läkemedel i små förpackningar.

Annons:

Det Malmöbaserade företaget startade 2010 och har fått mycket uppmärksamhet för sitt entreprenörskap. Snabboteket säljer receptfria läkemedel och egenvårdsprodukter i små förpackningar för exempelvis rese- och hotellmarknaden.

– Vi vill hela tiden hitta nya sätt att göra våra produkter tillgängliga, även för människor på resande fot. Vi tror att Snabboteket tillsammans med våra produkter, distribution och erfarenhet ger oss stora möjligheter att skapa ett riktigt slagkraftigt erbjudande, säger Ann Carlsson, vd för Apoteket AB, i ett pressmeddelande.

Denna artikel är publicerad av Dagens Apotek.

Relaterat material

Kommentarer