Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

Bild: Jaana Logren

Det vänder för Riksstämman

Efter flera år av sjunkande deltagarantal ökar nu antalet besökare på Medicinska riksstämman.

Annons:

– Årets möte är en stor framgång, vi är väldigt glada. Vi överträffade årets mål när det gäller deltagarantalet, programmet håller en mycket hög nivå och vår ST-läkarsatsning har fallit väl ut, säger Läkaresällskapets vd Filippa Nyberg i ett pressmeddelande.

När Läkaresällskapet nu har räknat deltagarna på 2015 års stämma blir summan omkring 2 300, att jämföra med fjolårets 1 750, och 2 100 för 2013. Det är dock fortfarande en bit kvar till 2012 års notering som var 6 000.

– Under de tre senaste åren har Svenska Läkaresällskapet genomfört en stor satsning för att nå den här framgången. Flera viktiga steg har tagits, och nu ska vi utvärdera vårt arbete för att kunna fortsätta erbjuda ett högkvalitativt möte, säger Filippa Nyberg i pressmeddelandet.

Relaterat material
”Vi har inte Medicinska riksstämman för att ha en massa kringnöjen”
”Jag har sett förfallet”

Kommentarer

Jag är ingen robot:   2 + 5 =   (ange summan i fältet)
Jag godkänner för artikelkommentarer Dagens Medicins regler