Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • E-tidning
  • Lediga jobb
  • Logga in

Johan Assarsson.

Johan Assarsson. Bild: Marcus Ericsson/Bildbyrån

Han ska leda Inera

Johan Assarsson tar klivet från tillförordnad till ordinarie vd för det landstingsägda bolaget

Annons:

– Det här är ett mycket spännande uppdrag för mig. Landsting och regioner behöver Inera som en samlande kraft för det e-hälsoarbete man valt att göra gemensamt, säger Johan Assarsson, i ett pressmeddelande

Johan Assarsson har tidigare varit styrelseordförande i Inera och sedan hösten 2014 även tillförordnad vd. Han har dessutom tidigare varit regeringens särskilda utredare för en ny patientlag, landstingsdirektör i Kalmar och regiondirektör i Västra Götalandsregionen.

Kommentarer