Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

Ann-Marie Schaffrath.

Ann-Marie Schaffrath.

Hon tar över Säs

Ann-Marie Schaffrath har utsetts till ny sjukhusdirektör för Södra Älvsborgs sjukhus.

Annons:

Hon lämnar då posten som sjukvårdsdirektör i Region Jönköpings län med ansvar för kirurgisk vård vid tre sjukhus.

– Jag är glad över att kunna erbjuda Ann-Marie Schaffrath en direktörsbefattning inom Västra Götalandsregionen. Hon har en gedigen erfarenhet av att leda stora sjukhus och har påtagligt visat att hon kan leda sina verksamheter till goda resultat, säger regiondirektör Ann-Sofi Lodin i ett pressmeddelande.

Länssjukhuset i Ryhov, som ingår i Ann-Marie Schaffraths ansvarsområde, har flera gånger utmärkt sig i Dagens Medicins granskning Bästa sjukhuset, något som uppmärksammats av Västra Götalandsregionen.

Hon tillträder sin nya tjänst den 2 januari 2017.

Kommentarer