Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • E-tidning
  • Lediga jobb
  • Logga in

Efter Macchiarini – Vi kan inte psykopatsäkra forskningen

Debatt om vad som händer nu, efter Macchiarini-affären. Hur ska samhället gå vidare?

Annons:

Karin Dahlman-Wright, vikarierande rektor, Karolinska institutet, Melvin Samsom, sjukhusdirektör, Karolinska universitetssjukhuset, Stefan Lindgren, ordförande, Svenska Läkaresällskapet, Ines Uusman, styrelseledamot, Handikappförbunden, Anders Lönnberg, nationell samordnare för life science.

Kommentarer

  • Anders Hernborg, allmänläkare 2016-10-21 15:13:21

    Anders Lönnberg (s), patient, landstingspoliker och statlig samordnare för "life science" säger i denna paneldebatt bl a : ”Dom flesta patienter får ingen hjälp eller bot idag, eller tillräcklig hjälp och enda hoppet för framtiden är forskning och utveckling ..” Källa? I primärvårdens återkommande patientenkäter vill jag minnas att siffran brukar ligga på ca 70-80 % nöjda med vården. Förresten vad menade han med ”Kasta inte ut barnet med badvattnet, när man kan kväva det i sin linda…” ???

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Nyheter från startsidan

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Senaste numret av Dagens Medicin

Sök i vår databas!

Nyhetsbrev

Vill du ta del av våra nyhetsbrev?

Klicka här!

Våra seminarier