Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • E-tidning
  • Lediga jobb
  • Logga in

Nu är faxens dagar räknade

Civilminister Ardalan Shekarabi (S) utmanar nu resten av Sverige att fasa ut faxen. Daniel Forslund (L) nappade.

Annons:

Att faxens dagar i den offentliga sektorn är räknade har inte gått att missa. Såväl sjukvårdsminister Gabriel Wikström (S) som civilminister Ardalan Shekarabi har ondgjort sig över att den lilla maskinen fortfarande står kvar – och används – i den offentliga sektorn.

Under parollen #fasautfaxen utmanade Ardalan Shekarabi nyligen resten av det offentliga Sverige att göra just det till förmån för digitaliseringen. Daniel Forslund, innovationslandstingsråd i Stockholms läns landsting, nappade och skickade i dag vad som kan antas vara sitt sista fax.

Kommentarer

Jag är ingen robot:   5 + 5 =   (ange summan i fältet)
Jag godkänner för artikelkommentarer Dagens Medicins regler