Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

 

Från idé till verklighet - hur når nya innovativa produkter sjukvården?

Health Tech Hub. Innovation är nödvändigt för att ta sjukvården in i framtiden – men hur skapar man vägar in i vården för nya innovativa produkter? Och vad krävs för att nytänk från sjukvårdens håll ska komma ut på marknaden? Vi diskuterar detta med politiker, entreprenörer och representanter från sjukvården.

Annons:

Innovation och digitalisering av sjukvården är inte ett val utan ett måste – men inte sällan uppstår krockar när entreprenörer ger sig in på sjukvårdens arena. Behövs entreprenörsdrivna bolag i svensk sjukvård och varför? Hur kan innovatörer nå ut med nya produkter i vården? Och vad krävs för att idéer inifrån sjukvården ska nå marknaden snabbare? Varför kommer inga revolutionerande idéer från landstingen? Vilka bromsklossar och möjligheter finns? 

Läs om höstens Health Tech Pitch Day här!

Kommentarer

Jag är ingen robot:   4 + 7 =   (ange summan i fältet)
Jag godkänner för artikelkommentarer Dagens Medicins regler