Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

 

Från värdebaserad vård till innovation på 52 timmar

DM-play. Hur skapar man bäst vård med utgångspunkt från patientens behov? Hur hänger innovation ihop med värdebaserad vård, patientdelaktighet och digitalisering? Under ett ”innovation race” i december samarbetade sjukvård, industri och patienter för att utveckla nya förslag för bättre behandling.

Annons:

Innovation och samarbete är två nyckelord för det ”innovation race” som ägde rum den 19 till 21 december 2016 i Uppsala. Medarbetare från Akademiska sjukhuset, AbbVie, Bristol Myers-Squibb och Microsoft arbetade tillsammans med patientrepresentanter under 52 timmar för att utveckla nya förslag och modeller för tidig diagnos och bättre behandling av cancer. Under seminariet hör vi hur konceptet gick till och lyssnar till resultatet - utifrån patientens och vårdpersonalens perspektiv. Vad gjorde skillnad, vad gick bra och vilka utmaningar uppstod. 

Kommentarer