Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

 

Världsledande på e-hälsa till 2025 – hur gör vi det möjligt?

Healt Tech Hub. År 2025 ska Sverige vara bäst i världen på att ta tillvara e-hälsans möjligheter för att underlätta för människor att uppnå en god hälsa – detta enligt regeringens vision. Vad krävs för att vi ska uppnå detta ur entreprenörernas perspektiv? Var krockar intressena?

Annons:

Snart har 1,5 år gått sedan regeringen satte ribban: år 2025 ska Sverige vara bäst i världen på att ta tillvara digitaliseringens möjligheter för att uppnå en jämlik hälsa. I detta ingår enligt visionen bland annat att stärka individernas möjligheter att delta i sin egen vård och därmed bidra till ökad självständighet. Men hur ska detta gå till? Under detta seminarium får entreprenörerna ge regeringen sina bästa råd för hur vi ska nå målet. Vilka bromsklossar behöver åtgärdas? Var krockar politikens och entreprenörernas intressen? 

Läs om höstens evenemang Health Tech Pitch Day

Kommentarer