Den här sajten är bara till för dig som arbetar i hälso- och sjukvården.

  • Annonsera
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Tipsa oss!
  • Lediga jobb
  • Logga in

 

"Digitala lösningar en del av framtiden"

Health Tech Hub. För att driva utveckling behövs kapital – men hur ser investerarna på framtiden inom välfärdssektorn? Vilka typer av företag kommer de satsa på? Och hur passar detta in i sjukvårdsföreträdarnas framtidsplaner.

Annons:

I detta seminarium fokuserar vi på investerarna - vad letar de efter på sjukvårdsområdet? Och vad krävs av startupbolagen? Vilka fällor ska man undvika när man söker investeringar? Vilka ligger bakom de nya startupbolagen inom sjukvården? Och hur passar dessa visioner in i sjukvårdens framtida utveckling och omstrukturering?

Gäster: Björn Odlander, founding partner, Healthcap, Gustaf Brandberg, partner, Gullspång Invest, Ann Johansson, vice ordförande, Vårdförbundet, Anders Henriksson (S), 1:e vice ordförande, Sveriges Kommuner och Landsting, samt ordförande landstingsstyrelsen Landstinget i Kalmar län, Kristina Willgård, vd, Addlife.

ProgramledareChristina Kennedy, chefredaktör Dagens Medicin, och Jonas Leijonhufvud, reporter Di Digital.

Direktsändes 5 juli 2017 kl. 8 - 8.30

Kommentarer

Jag är ingen robot:   4 + 4 =   (ange summan i fältet)
Jag godkänner för artikelkommentarer Dagens Medicins regler